top of page

KATTENPENSION

Spelen in de kattenhuiskamer

Onze kattenhuiskamer is geopend vanaf eind maart  tot eind oktober

In ons kattenpension voelt je kat zich ongetwijfeld helemaal thuis. Ondertussen kun jij heerlijk genieten van een fijne vakantie of een lang weekend weg. Ook bieden we langdurige opvang, tegen een gereduceerd tarief, wanneer je vanwege medische redenen niet voor je kat kunt zorgen.

 

Bij Roedelpension Loenen heeft je kat een fantastische tijd. In de kattenhuiskamer zijn krabpalen, kussens, mandjes en veel speeltjes te vinden. Ook grenst er direct aan de kamer een overdekte buitenren waar je kat kan genieten van de buitenlucht. Omdat wij het allerliefste je kat verwennen met een flinke dosis aandacht is jouw kat bij ons op het juiste vakantieadres!

Algemene afspraken

Om ervoor te zorgen dat de katten een fijne tijd hebben in ons pension hebben we een aantal regels opgesteld.

We verzorgen kwalitatief goede en gezonde kattenbrokken in drie verschillende smaken. Ook staat er natuurlijk de hele dag vers drinkwater. 
 

Dagelijkse knuffeluurtjes horen erbij! Met veel plezier zorgen we daarvoor.
 

Ongecastreerde katers ouder dan 6 maanden kunnen wij helaas niet accepteren.
 

We verwachten dat je kat is ingeënt tegen kattenziekte en niesziekte. De entingen moeten uiterlijk 2 weken voor de verblijfsperiode gegeven zijn en in het paspoort of inentingenboekje zijn afgetekend  door een dierenarts.  Neem dit bewijs altijd mee! Wij zijn verplicht deze gedurende de verblijfsduur van je kat te kunnen overleggen. 
 

Als je kat tijdens het verblijf dringend/acuut medische verzorging nodig heeft, zorgen we daar natuurlijk voor. Als de situatie dat toelaat, en je bent bereikbaar, overleggen we voordat we de dierenarts inschakelen.  De factuur van een eventuele behandeling en/of medicijnen verrekenen we bij het ophalen, uiteraard onder het overleggen van de factuur van de dierenarts.

Katten kunnen van maandag tot en met zaterdagochtend gebracht worden om 11 uur of in overleg op een ander tijdstip. 

“Dagelijkse knuffeluurtjes

horen erbij ”

“In onze gezellige kattenhuiskamer voelt je kat zich ongetwijfeld thuis”

" Kleinschalige opvang met max. 10 katten tegelijk, zodat we ze flink kunnen verwennen,”

bottom of page