top of page

OVER ONS

Samen met onze lieve bruine labrador Pip, de ondeugende Spaanse Mickey, de stoere kleine Hero en in gedachte onze blinde Cambodjaanse hond Terry en Oma Dribbel runnen wij, Wilco en Frida, Roedelpension Loenen. Beide zijn we opgegroeid met dieren en vanuit die passie verwezenlijken we deze droom.  Wilco is een echte Loenenaar en Frida is geboren en getogen in Friesland.

Roedelconcept

Snel was duidelijk dat we ons pension volgens het roedelconcept in wilden richten. Dieren hebben dan veel vrijheid. In ons roedelpension kunnen de honden hun natuurlijke gedrag vertonen in een huiselijke zetting en met veel aandacht voor elkaar. Na een leerzame stageperiode bij Dierenpension Renswoude, die ook werkt volgens het roedelconcept, waren we helemaal enthousiast. We zijn diverse trainingen gaan volgen en hebben de opleiding Vakbekwaamheid voor honden- en katten succesvol afgerond.

Cambodja

Tussen 2011 en 2016 hebben we in Cambodja gewoond. We werkten voor de Nederlandse stichting COLT, Cambodian Organisation for Living and Temporary-care die daar een gemeenschapscentrum voor kansarme families heeft opgezet. Frida is nog altijd adviseur van COLT.  Een prachtige, intensieve en leerzame periode uit ons leven. De periode in Cambodja heeft ons vooral geleerd om alles uit het leven te halen en datgene te doen waar je passie ligt
Bij terugkomst in Nederland hebben we dan ook de mogelijkheid gegrepen om het landelijk gelegen ouderlijk huis van Wilco over te nemen. Hier kon onze droom handen en voeten krijgen. De puzzelstukjes vielen op hun plek! 

Zorgeloos van huis

Wil je zorgeloos op vakantie, een weekend weg of naar je werk? Dat kan! Je kunt erop vertrouwen dat je hond of kat het naar de zin heeft en goed verzorgd wordt. Wij weten uit eigen ervaring hoe belangrijk dat is. Breng je huisdier met een gerust hart naar ons Roedelpension aan de Koedijk in Loenen. 


Tot ziens bij ons op de Koedijk!

IMG_20200126_212829_448.jpg
IMG-20191201-WA0007.jpg
bottom of page